Toimitus, maksaminen & tietosuoja

Tilauksen kulku, toimitus ja maksaminen

Tilatut tuotteet käsitellään pääsääntöisesti arkipäivän sisällä maksusuorituksesta. Lähetys tapahtuu tavanomaisesti viimeistään toisena arkipäivänä käsittelystä.  Maksu tapahtuu sepa-verkkotilityksenä, tai PayPalin kautta luotto, debit tai electron -kortilla tai Paypal-tilin kautta. Tili ei ole pakollinen.  Sepa-verkkotilityksenä, eli tilinumeron kautta maksettaessa lähetetään paketti, tai kirje kun maksusuoritus kirjautuu tilille.  Tämä kestää pankista riippuen 1-2 päivää.

Tuotteet toimitetaan kotimaassa postipakettina paketti-automaattiin tai lähipostiin. Fyysisesti pienempien tilausten tapauksessa kirjelähetyksena. Saat pakettilähetyksistä pyydettäessä seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Posti lähettää pakettilähetyksissä saapumislmoituksen ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Kirjelähetyksissä lähetyskoodi ei ole mahdollista, mutta saat viestin sähköpostiisi jahka tilaus on saapunut ja koska se on käsitelty.   Toimituskulut kotimaan liikenteessä on kiinteä 4,9e aina 35kg asti. Euroopan lähetyksissä toimituskulu on kiinteä 25e, muualle maailmaan 45e.

Laskulla toimitamme vain julkishallinnolle, yrityksille ja yhdistyksille 1e lisämaksusta. Laskutuksesta voi olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti kassalla. Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti kuluvan arkipäivän aikana  ja lähetetään kahden arkipäivän sisällä käsittelystä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi tilauksen etenemisestä.  Kannattaa kirjautua antis.fi käyttäjäksi– jolloin saat uutiskirjeen uutuuksista ja tarjouksista, voit lisäksi tilata täyttämättä tietojasi uudestaan sekä voit seurata tilauksiasi ja nähdä aiemmat tilauksesi.  Kirjautuneet käyttäjät saavat myös ajoittain alennuskuponkeja ja muita etuja.

Noutaessa toimituskuluja ei luontaisesti veloiteta. Teethän kuitenkin tilauksen, tai ilmoitat ennen kuin noudat tuotteen että tuote poistuu järjestelmästä ja on välittömästi saatavilla että voimme sopia nouto-ajan. Kirjavarastomme sijaitsee Vaasan keskustassa. Noudettavat tuotteet varataan viikoksi, ellei muuta sovita, jonka jälkeen ne palautuvat myyntiin. Kaikkiin tuotteisiin on valmiiksi lisätty 10% alv kanta

Tietosuoja

Henkilötietojasi ei käytetä markkinointiin ilman erillistä suostumustasi. Erillinen suostumus tarkoittaa järjestelmään rekisteröitymistä, tai uutiskirjeen tilaamista. Voit pyytää tietojesi poistamista koska vain sähköpostitse, alla olevalla lomakkeella tai käyttäen mitä tahansa viestintä. Emme luovuta henkilötietojasi eteenpäin mainostajille, tai muille palveluun kuulumattomille osapuolille. Tilauksen yhteydessä kerätyt tiedot kuten nimi, osoite ja puhelinnumero poistetaan järjestelmästämme 4 kuukauden sisään. Tilaustietoja säilytetään tämä aika mahdollisten toimitusongelmien, tai muiden konfliktitilanteiden ratkaisua varten. Puhelinnumero vaaditaan pakettilähetysten saapumisilmoituksia varten. Verkkosivusto ja sen lomakkeet on SSL-sertifioitu ja tietoliikenne turvattu. Maksuliikenteen korttimaksua käytettäessä hoitaa Paypal, eikä meillä ole pääsyä yksityisiin korttitietoihin. Sivusto ja tietyt sivuston liitännäiset käyttävät evästeitä toimiakseen, kuten suurin osa sivuista internetissä. Voit säätää evästeiden käyttöä oman selaimesi asetuksista, mutta tämä saattaa haitata sivuston tiettyjen ominaisuuksien toimintaa negatiivisesti

Ongelmatilanteet ja ehdotukset 

Ongelmatilanteissa voit helposti lähettää viestin alla olevan lomakkeen avulla, tai suoraan sähköpostilla. Kysymykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Otamme mielellämme myös vastaan ehdotuksia verkkokauppamme parantamiseksi.