Toimitus & Maksaminen

 

Tilatut tuotteet käsitellään pääsääntöisesti arkipäivän sisällä maksusuorituksesta. Maksu tapahtuu verkkopankin kautta, paypalin kautta, tai sepa-verkkotilityksenä. Nopeimmin tuote lähtee liikkeelle verkkopankissa maksettaessa.   Rahaliikenne on suojattu ja vakuutettu turvallisesti. Maksun hyvitys ja kaupan peruminen on yksinkertaista ja nopeaa.  Tuotteet toimitetaan kotimaassa postipakettina paketti-automaattiin tai lähipostiin. Pienempien  tilausten tapauksessa kirjelähetyksena. Saat pakettilähetyksistä seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Kirjelähetyksissä lähetyskoodi ei ole mahdollista, mutta saat viestin sähköpostiisi jahka tilaus on saapunut ja koska se on lähetetty.   Toimituskulut kotimaan liikenteessä on kiinteä 4,5e aina 35kg asti. Ulkomaan lähetyksissä toimituskulu on kiinteä 15e.

Laskulla toimitamme vain julkishallinnolle ja yhdistyksille 1e lisämaksusta. Laskutuksesta voi olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti kassalla. Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti kuluvan arkipäivän aikana maksusuorituksen saapumisesta ja lähetetään joko samana, tai seuraavana arkipäivänä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi tilauksen etenemisestä.  Kannattaa kirjautua antis.fi käyttäjäksi– jolloin saat uutiskirjeen uutuuksista ja tarjouksista, voit lisäksi tilata täyttämättä tietojasi uudestaan ja voit seurata tilauksiasi ja nähdä aiemmat tilauksesi.  Kirjautuneet käyttäjät saavat myös ajoittain alennuskuponkeja ja muita etuja.

Noutaessa toimituskuluja ei luontaisesti veloiteta. Teethän kuitenkin tilauksen, tai ilmoitat ennen kuin noudat tuotteen että tuote poistuu järjestelmästä ja on välittömästi saatavilla. Noudettavat tuotteet varataan viikoksi, ellei muuta sovita, jonka jälkeen ne palautuvat myyntiin. Kaikkiin tuotteisiin on valmiiksi lisätty 10% alv kanta

Ongelmatilanteet ja ehdotukset

Ongelmatilanteissa voit helposti lähettää viestin alla olevan lomakkeen avulla. Kysymykset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Otamme mielellämme myös vastaan ehdotuksia verkkokauppamme parantamiseksi.